Rólunk

 

TEA

A Sodalis-Mercator Kft. tulajdonosaiként üdvözöljük Önt az Exkluzív TEA Webáruházunkban!

Vállalkozásunk 2008. évében indult összpontosítva a csomagküldő, internetes kiskereskedelemre, ami a mai világban a leggyorsabban növekvő ágazat.

Cégünk neve: Sodalis-Mercator Kft., melyet latin szavak ötvözeteként kötöttük össze. A ?Sodalis? szó társat, a ?Mercator? pedig kereskedelmet jelent. Így a jó öreg latin szavakkal kifejezve szeretnénk a kereskedelemben társak lenni minden kedves vásárlónkkal, látogatónkkal.

Elsősorban tea, kávé és kiegészítőik tárházaként jelenünk meg az internet piacán, mely a különleges filteres teák és kávék prémium termékeinek számos variációit és kiegészítőit foglalja magába.

S hogy miért pont e termékkört választottuk?

Az évek folyamán számos tea íz világával ismerkedtünk meg, melyeket rendkívül körülményes úton, vagy csak külföldről lehetett megvásárolni.

Mint ínyenc teakedvelők arra gondoltunk, lehetőséget biztosítunk arra, hogy a finom és kiváló minőségű prémium teák közül Ön is megtalálja mindazt, amivel bővítheti a megszokott ízlésvilágát.

A legkiválóbb fekete, fehér, zöld, vörös, illetve gyümölcs tea keverékek gazdag, tökéletes íz harmóniájú teaválogatásait szeretnénk az Ön szokásaiba bevezetni.

Természetesen gondoltunk a kávé és a forrócsoki hangulatra is, ezért e termékek több változatát is megtalálhatják széleskörű választékunkban.

Magyarország teljes területét szeretnénk elérni ezért is választottuk mindezek megismerésére a mai rohanó világ egyik legnépszerűbb módját, az internetes kereskedelmet. Így lehetőség van arra, hogy nemcsak a termékek számos kínálatát, hanem azok kiegészítőit is néhány kattintással már pár nap alatt az otthonában, irodájában élvezhesse.

Továbbá lehetőséget biztosítunk arra is, hogy szeretteit, illetve cégként üzleti partnereit exkluzív megjelenésű ajándék összeállítással is meglephesse, legyen az ünnepi vagy egyéb alkalom.

Fontos számunkra, hogy jó minőségű termékek kerüljenek a magyar piacra, megismerve a kiváló, a megbízható minőséget az angol, a francia, az olasz gyártók kínálatából. Ezen termékek összességével szeretnénk Önt az ízek új világába kalauzolni, hogy a hét minden napján érezhesse a gazdag, telt aroma adta kényeztetés fogalmát.

Piackutatással figyeljük a vásárlók tea fogyasztási szokásait, igényeiket. Így a folyamatosan változó fogyasztói és termékújdonsági igényeknek megfelelően igyekszünk bővíteni termékskálánkat.

Reméljük, hogy megnyertük bizalmát és a jövőben állandó vásárlóink között üdvözölhetjük!

Ismerkedjen meg az oldal tartalmával és böngésszen kedvére folyamatosan bővülő kategória- és termékkínálatunkban.

Ha még nem vásárol, csak nézelődik Webáruházunkban, kellemes időtöltést kívánunk!