Vendégkönyv

Sodalis.hu Csapat! (2014. március 31. 12:14)

Kedves Judit! Először is köszönjük érdeklődését. A személyes átvételt a vásárlok igényeit figyelembe véve, áttettük a 1055 Budapest, Honvéd utca 16. szám alá. A belvárosi megközelíthetőség, több ügyfelünknek előnyösebb volt. Megpróbálunk az oldalunkon is mindent módosítani, de ez még folyamatban van. Így elnézést kérünk, ha ezzel egy picit összezavartuk, de a hibát javítjuk. Köszönjük az észrevételt! Üdvözlettel: a Sodalis.hu Csapat!

 
 
 
 
Rázga Judit (2014. március 28. 10:36)

Sziasztok! Szeretnék rendelni, és személyesen szeretném átvenni. A rendelésnél a személyes átvátelre csak a székhelyeteket (Reitter Ferenc utca) kínálja fel, míg a "Kapcsolatok" menű pont alatt a Honvéd utcát. Most akkor melyik helyen lehet átvenni személyesen? nekünk a Honvég utca lenne a jobb. Válaszotokat előre is köszönöm! Üdvözlettel: R. Judit

 
 
 
 
Sodalis.hu Csapat! (2012. április 22. 14:28)

Kedves Lívia! Először is köszönjük érdeklődését. A legfrissebb ajánlatunk folyton változik, így minden frissítéskor más és más termék van felajánlva. Az utolsó bejegyzés azért a decemberi, mert volt egy szolgáltató váltásunk és ezáltal törölve lett a többi bejegyzés. A főoldalunkon pedig csak az aktuális híreket tartjuk fent. Például a Valentin napi bejegyzést, Valentin után töröltük. A termékek elérhetősége is rendszeresen változik. Azokat a termékeket nem tudjuk elérhetővé tenni, amik nincsenek a polcainkon, vagy a beszerzése időbe telik. Gondolom ez érthető. Amint ismét beszerezhetőek a termékeket, az oldalunkon jelezni is fogjuk. Így próbáljuk elkerülni a kellemetlen pillanatokat. Hogy miért vannak az óriásreklámok, ha itt tartunk? Mi nem láttunk ebben semmi összefüggést. Az óriásreklámok a TEA Webáruházunkat reklámozzák, és a termékeinkre hívják fel a figyelmet. Ez sajnos független a termékek beszerzésétől. Hiszen a reklámkampány megszervezése és lebonyolítása a cégünk saját szervezése. Mindezt egy nagyon hosszú folyamat előzi meg, de ezzel nem untatom. Ha megtetszik bármely termékünk, akkor várjuk a rendelését és Mi mindent megteszünk, hogy mielőbb élvezhesse a termékünket. Üdvözlettel: a Sodalis.hu Csapat!

 
 
 
 
Czaga Lívia (2012. április 21. 21:17)

Kedves Sodalis Csapat! Miért a karácsonyi ajánlat a legfrissebb? Miért nem rendelhető sok termék? Miért az utolsó itteni bejegyzés a decemberi? Miért van az óriásreklám, ha itt tartotok? Amúgy szeretnék rendelni, mert sok finomságot kínáltok. Csak reménykedem. Üdvözlettel, Lívia

 
 
 
 
Hegyes Barbara (2011. december 13. 22:03)

Igazán különleges kávékat és teákat kaptam a Sodalistól és még sosem csalódtam. A választék káprázatos és eltökélt szándékom mindet megkóstolni. Új kedvencem a kakaópor. Nem hittem, hogy egy kakaó ennyivel finomabb lehet!

 
 
 
 
Harsányiné Tóvári Gabriella (2009. június 30. 23:13)

Kedves Sodalis Csapat! Gratulálok a professzionális induláshoz ! Tetszik a WEB oldal, türelmesen irogattam az adataimat a rendelés leadása során, külön örülök, hogy ilyen alapos és körültekintő az információs szolgáltatás. Tanácsot szeretnék kérni a tea főzéssel kapcsolatban, a megvásárolt termékek elkészítése igényel-e valamilyen különleges módot. Sok sikert és jövedelmező üzletet kívánok!!!

 
 
 
 
<< újabbak
| |
régebbiek >>